“WINDSURF ALERT”, SI, HR, IT – enodnevni ws tečaji QWS

Ker letošnjo jesen zaradi Covid-19 logističnih zapletov ne moremo organizirati nepozabnega windsurf doživetja v Egiptu smo se odločili, da bomo z vami windsurfali na domačih spotih. Z vami želimo deliti nove dimenzije tega krasnega športa – nestrpno pričakovanje dobre vremenske napovedi, novo izkušnjo razumevanja vetra, uverturo v popolnoma samostojno windsurfanje na domačih spotih … Na bližnjih spotih, razdeljenih v dve coni bomo organizirali dnevne windsurf tečaje, ki smo jih poimenovali “WINDSURF ALERT”

Jeseni je lokalnih vetrov največ. Ekipa QSWS bo za vas budno spremljala vetrovno napoved in ko se pojavi dobra priložnost za nepozabno windsurf doživetje, vas pravočasno obvestimo o tem KDAJ in KJE. Enodnevni windsurf tečaji bodo organizirani glede na vetrovno napoved na preizkušenih slovenskih, hrvaških ter italijanskih windsurf spotih. Obveščanje bo potekalo po SMS-ih glede na predhodno prijavo na tako imenovano “windsurf alert” sporočilo, 2 dni v naprej. Opremili vas bomo z vsemi potrebnimi informacijami za popoln dan na vodi, vam pomagali z navodili za pot (ali vas povezali s so-windsurferji), svetovali pri izbiri in trimanju vaše opreme, se posvetili vašim windsurf lekcijam na vodi, in vam za konec izkušnjo zapakirali s kratko online videoanalizo.

Tečaji bodo organizirani glede na vetrovno napoved na preizkušenih slovenskih, hrvaških ter italijanskih windsurf spotih, ki smo jih glede na oddaljenost od Ljubljane razdelili v dve coni.

Več INFO in PRIJAVA

Dodaj odgovor