TOUCH of WATER, četrtek, 9.5.

Vsi smo iz vode. Potrebujemo jo. A človek premočno vpliva na njeno kvaliteto, količino, distribucijo, celo ceno…
Vodni športi niso izjema med slabimi vplivi a hkrati prav z aktivnostmi na in pod vodo prikazujemo kako lepa je narava in kako pomembno je, da jo varujemo. Filmski večer Touch of Water zato ne želi biti samo to, ampak dogodek in druženje z zavestjo, da so vodni viri omejeni in ranljivi. Vabljeni v kino, pod gladino, med valove.

Na dogodku si bomo ogledali 100 minut akcije na vodi (9 filmov) in tudi to, kako plastika vlada oceanom. Poleg športnih filmov (surfanje, jadranje na deski, SUP, prosto potapljanje) bo prikazan tudi naravovarstveni film Straws, ki predstavlja problematiko plastičnih slamic. Več o vseh filmih objavimo kmalu.
Pred projekcijami bo Erik Emeršič razstavil serijo fotografij Kultura Ocea.

NAKUP VSTOPNIC: najlažje do vstopnice; cena 7 EUR
https://www.mojekarte.si/si/touch-of-water/vstopnice-1117511.html
(na vhodu nakup ne bo možen), so pa na voljo tudi na vseh prodajnih mestih:
https://www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html.
(razen bencinskih postaj)

POSEBNA PONUDBA VSTOPNIC: steklenica FLAŠKA iz omejene serije Touch of Water + vstopnica = 20 EUR ( za rezervacije pišite v ZS )
ČASOVNICA:
19.00 – 20.00 foto razstava & druženje

20.00 – 22.00 projekcija filmov (60 min / pavza + žrebanje / 45 min)

NAGRADNO ŽREBANJE: med odmorom bomo zbirali podpisane kupone, ki gredo v žrebanje za nagrade, katere prispevajo sponzorji.

https://www.facebook.com/events/2344603155824793/

SPONZORJI: Geberit Flaška DryTide Backpacks MARES – just add water CityLife.si Rip Curl Slovenija Freediving Club Apnea.si Aquamania HALA 3 – BTC Ljubljana Ujusansa

NAPOVEDNIK:

Dodaj odgovor