Predstavljamo Guidify – slovensko ride & guide aplikacijo!

Nova aplikacija za vse navdušence outdoor športov!

S ponosom predstavljamo mobilno aplikacijo za akcijske športe in druge outdoor aktivnosti Gudifiy, ki je v celoti plod domačega znanja in razvoja.

O aplikaciji – Guidify je mobilna aplikacija, ki omogoča enostavno iskanje in povezovanje riderjev, lokalnih vodičev in drugih uporabnikov glede na njihovo trenutno lokacijo, interese in aktivnosti, kot so smučanje, kolesarjenje, surfanje, pohodništvo, fotografiranje itn.


O Nas – Guidify smo mlada ekipa razvijalcev, inženirjev, programerjev in oblikovalcev, v prvi vrsti pa adrenalinskih navdušencev in riderjev, ki gojimo ljubezen do gorskega kolesarjenja, smučanja, surfanja, pohodništva in ostalih outdoor in z naravo povezanih aktivnosti.

»Ideja za aplikacijo je nastala prav na domačem Pohorju, kjer smo kot »lokalci« pogosto spoznavali tuje »riderje«, jim kazali najboljše poti in linije in jim odkrivali skrivnosti Pohorja. Ta naključna srečanja so se praviloma končala z druženjem ob pivu in nepozabnimi spomini.« – Primož Zajšek, CEO

Guidify je trenutno na voljo za prenos za naprave Android, ki podpirajo verzije 4.4 ali višje.

V priponki posredujemo še dokument z nekoliko razširjeno PR objavo in vsemi potrebnimi informacijami.

Za vsa vprašanja, komentarje in predloge smo vam seveda na voljo. Vsi kontaktni podatki so navedeni v nogi tega sporočila in v dokumentih.

Lp,
Ekipa Guidify!

https://guidify.io/
https://www.facebook.com/guidify/

Dodaj odgovor