Piranja 2018 (8.9.) in EP razreda D2 (4.-9.9.)

Dragi ljubitelji jadranja na deski in SUPanja!

Tudi letos vas na prvi konec tedna v septembru vabimo na enajsto Windsurf in SUP regato Piranja 2018, organizirano pod okriljem Jadralnega kluba Pirat iz Portoroža.
V sklopu tokratne Piranje se bo odvijalo tudi evropsko prvenstvo razreda D2 (Division II), ki se bo pričelo v torek 4.9. s prijavami in meritvami in zaključilo v soboto zjutraj.
Predviden start je zaradi finalne jutranje regate evropskega prvenstva tokrat ob 13h, ob 16.30 pa je napovedan start SUP tekme, ki bo štela tudi za SUP Pokal Slovenije.
Med Windsurf razredi so zaželjeni tudi Windfoili!
Regati se bosta odvijali v vsakršnih vremenskih razmerah, ki bodo dopuščale izpeljavo tekmovanja.
V soboto zvečer bo sledilo tradicionalno popoldansko druženje ob podelitvi nagrad najboljšim, srečelovom, zvečer pa dobra zabava, kakršnih smo na Piranjah že vajeni.
Za več informacij vas vabimo, da obiščete uradno spletno stran www.piranja.si, klubsko stran www.klub-pirat.si ter našo FB stran Piranja Race, kjer so objavljeni tudi razpis regate, regatna navodila in ostale pomembne informacije.

Prijave so omogočene na spletni strani:
 www.piranja.si/prijava/

Prijave, razpis in ostale informacije za evropsko prvenstvo razreda D2 so dostopne na strani International Windsurfing Association (IWA):
http://www.internationalwindsurfing.com/windsurfing_competion_0028v01.htm

Lepo vabljeni!
JK Pirat Portorož

Komentarji

komentarjev

Dodaj odgovor