Lina in val odlična na Noerstick Cold Hawaii PWA Youth Wave World Cup-u 2020

Zaradi pandemije COVID-19 je tekmo svetovne turneje PWA, ki je bila predvidena za 13. – 19. september 2020, v istih terminih zamenjalo tekmovanje za mlade srfače. Vse v sklopu tekmovanja Cold Hawai Games 2020. Tekmovanje je trajalo štiri dni. Prvi dan s 20-35 vozli je prinesel glavne rezultate. Lina in Val sta tudi tokrat pokazala, da se na tekmovanjih vedno odrežeta odlično!


Lina je bila med tremi tekmovalkami, ki si se borile za naslov, le za las slabša (razlika 4,4 proti 4,7 točke) od danske tekmovalke Line Bang Wittrup in zasedla drugo mesto. Ob tem je Lina prejela polno pohval gledalcev za odlično jahanje valov.


Val je med devetimi tekmovalci U15 zasedel odlično četrto mesto in kakor piše portal Continentseven, navduševal občinstvo. V njegovem zadnjem dvoboju je bilo nekaj kontroverznih odločitev sodnikov in bi po mnenju nekaterih moral Val napredovati, sodniki mu namreč niso šteli manevra, ki bi prevesil tehtnico v njegovo korist. Omenimo še, da je v mrzlih Havajih odpeljal kar nekaj backloopov!


Tretji dan ni bilo vetra, med tem ko se je drugi in zadnji dan odpeljal Super session, kjer je prav tako blestela Lina.


Iskrene čestitke obema!


Naslovnica vir: C7 

ColdHawaiiGames_Youth2020_group.jpg

Dodaj odgovor