Kai Lenny prekinil pogodbo s firmo Naish

Po 16ih letih uspešnega sodelovanja se je Kai Lenny odločil prekiniti pogodbo s svojim prvim opremljevalcem firmo Naish, s katero je zgradil kariero in dosegel velike uspehe. V Robbyju Naishu pa je imel najboljšega vzornika in mentorja.
Kai Lenny je sicer eden najbolj prepoznavnih “watermanov” na svetu, zelo vsestranski surfer, ki obvalda windsurf, SUP, surf in kite. Kaj je razlog za prekinitev uspešnega sodelovanja, se še ne ve. Šušlja se, da bo ustanovil svojo lastno firmo. Morda pa ima v načrtu sodelovanje s kakšnim drugim opremljevalcem, saj je zelo zanimiv tudi iz vidika promocije SUPa, kjer je dosegel tudi največje uspehe na tekmovanjih. Spodaj je tudi poslovilni video.

Words cannot begin to express the amount of gratitude I have towards Robby Naish and his company Naish for the incredible support I have experienced over the past 16 years. Naish was my first major sponsor and has been with me through thick and thin, the good times and the bad, as well as being there throughout my journey of fulfilling childhood dreams of becoming a world champion athlete. It is with a heavy heart that I will no longer be a team rider for Naish. This has been one of the toughest decisions I have had to make thus far in my career, but I am excited for the road ahead as I stay committed to becoming the best athlete and person I can be.

Dodaj odgovor