El Medano – Kanare family

Kanari za komplet Kanare family so končno realizirani!

Že leta 2020 smo imeli v rokah karte, pa nam jih je odpihnila korona. Tudi Limnos po sili razmer, prvič s kemperjem ni bil slab AMPAK!…
Kot rečeno, Končno! 22 polnih dni.

Najprej seveda vetrovne razmere, to vas najbolj zanima 😊

S seboj smo imeli malo desko in 3 jadra, statistika vetra pa 18/22 za 5ke (vmes tudi za 4ke, ampak je naš vol samo malo bolj zategnil jadro 😃). Tretji dan so bili žulji že predrti, Kristusove nart rane pa globoke za zmeriti s šublerjem… Naš apartmajček je bil super, s pogledom na Cabezo.
Skoraj vsak dan najprej na bazen, potem vmes fotrič v izvidnico kaj vozijo, potem pa pakiranje – hladilni ruzak z Estrello za žejne na pavzi – Cabezo lokalček ne dela več.

Na manj vetroven dan smo se peljali do obveznega Loro Parka, mami joka ob orkah, palačinke in vaflji dišijo, papige frčijo, lev rjove, skratka.. dan prehitro mine. Za manjše otročke je primeren (in cenovno bolj ugoden, pač hitreje si skozi) Monkey park. Prihodnjič morda Siam park, ko bodo otroci večji.

Rent a car smo imeli kar celotno obdobje, predvsem pomaga pri večernih odločitvah – ajde gremo na Montana Roja.
En dan smo si vzeli tudi za Vulkan. Glede na gnečo in vročino smo se ustavili pri spodnji postaji gondole, tudi to nam je zadoščalo. Pokrajina je res vesoljska, bili smo višji od oblakov, Stane nas je obranil pred medvedom 😉.

Baje je en dan vmes padal dež ampak nismo prepričani, ker smo vsak dan spali do 11.

Proti koncu dopusta se je tudi El Medano napolnil slovenskih surfačev, Miloš, Igor, Martin, Žiga, Pajk, Truden… Igrišče pred Vientotom je pokalo po šivih pod težo slovenske mladine 😊

Brez večjih poškodb teles in opreme smo uspešno priromali do Trevisa, kjer nam jo je malo zagodla Škoda. Ampak po šestih letih pač že lahko crkne akumulator ane? Kolikor mi je bilo čudno gledati toliko Slovencev na avionu ob povratku, sem bila vseh rok vesela, ko so avto uspešno porinili po parkirišču.

To je to, več pa naj slike povejo 😉

Report in foto: Ana Marolt
Za povečavo klini na sliko!

Dodaj odgovor