Ekipa Eržen odlična na OP Hrvaške

Ekipa Erženovih se je udeležila odprtega prvenstva Hrvaške na Jadriji (Šibenik) in osvojila 1. (Val) ter 2. (Lina) mesto. Čestitke!! 🙂
Bi bil že čas, da se zopet organizira tekma tudi pri nas. Zadnji Slostyle je bil 2012,  organiziral ga je ŠD Alive, ostale od 2003 do 2011 pa ŠD windsurfing style team.

Hrvaškega prvenstva smo se hoteli udeležiti že lani, pa ni bilo sreče z vetrom, zato je pa letos bilo na tekmi bilo vetra na pretek. Prispeli smo v soboto in domačini so nas toplo sprejeli. Tekmovanje se je začelo v soboto pop. s pogostitvijo in druženjem. Nedeljsko jutro in dan tekme je prineslo obilo vetra in zadovoljne obraze prihajajočih tekmovalcev.
Tekma:
Prireditelji so naredili en razred za vse tekmovalce in dogovor je bil, da vsi skupaj od vozijo dva hita po pol ure. Točkovalo se je vse, kar znaš na valovih in free style triki. Končen razplet je bil za našo ekipo zelo ugoden, saj je Val zbral največ točk (114), Lina je bila druga (106), tretje mesto pa je osvojil domačin Mladen Belamarič – Grozni (100 točk). Vsa čast organizatorjem za odlično organizacijo. To je bila zadnja tekma za letos, zdaj pa treningi za naslednjo sezono.

Dodaj odgovor