Ime: Jurij

Priimek: Panjan

Klub: Style team

Sponzorji: Windwing, Quiksilver windsurf šola

Najboljše uvrstitve: 5. Slostyle 2008, 7. Slostyle 2009.

Največja neumnost ki si jo naredil v življenju? Hm, verjetno tista s kolesom, ko sem si razbil glavo.

Življenjski moto: Življenje je lepo!

Style team: Kakšni so bili tvoji cilji pred tekmo? Upal sem na presenečenje, ampak nisem vedel kako bom pripravljen, glede na to da sem od junija srfal smo 2x!

ST: Kje koliko časa in kako si se pripravljal na tekmo? Moje priprava je bila so-organizacija tekme. Časa je bilo malo in nazadnje sem srfal pred mesecem in pol.

ST: Kako si se odrezal na tekmi? Katere nasprotnike si imel, kako ti je šlo,...? Ok, lahko bi bilo bolje, drugače pa realno in pričakovano glede na pripravljenost in konkurenco, mogoče bi lahko bil 6. V kvalifikacijah sem prišel naprej z enim vulkanom in nato izgubil proti Milošu. V dvojni sem bil prvi heat prost, nato pa sem tesno izgubil proti Mitji Kotniku, škoda, ker sem se ravno ogrel in na koncu heata zapored odpeljal loop, vulkan in loop v drugo smer.

ST: Kakšni so bili pogoji na vodi, kako si se znašel? Pogoji so bili taki kot vedno v Izoli, všeč mi je bilo, ker je veter pojačal za 4ke. Tako imam več možnosti ker drugi padajo, jaz pa naredim loop skoraj miže :p. Pravtako mi je všeč, ker je potem tekma bolj hardcore.

ST: Katere trike odpelješ v idealnih pogojih in katere se trenutno še učiš? Spock, spock 540, CF spock, Grubby, speed in front loop, pa še kaj bi se našlo, učim pa se Toad, Ponch, Backloop, one handed loop, Shako in Shovit, pa počasi bom moral prestopiti v switch.

ST: Najboljši trik, ki si ga na tekmi odpeljal? Speed loop.

ST: Kakšna se ti je zdela tekma nasplošno? Katere so bile pozitivne stvari in kaj bi lahko bilo še boljše? Kot tekmovalec in organizator mi je bila tekma zanimiva, rad bi videl še več dobrh freestylerjev (Konan, Tinč, Slabe, Hrček,...) na kupu in res TOP akcijo na vodi. Super mi je, ker tekma vedno mine v dobrem vzdušju in ker vedno zapiha, ko je treba. Treba pa je še veliko postoriti, želel bi si, da event postane podoben Hallowindu in podobnim dogodkom.

 

ST: Bi rad še kaj dodal? Ja, še veliko, samo je tega preveč! Pridite naslednje leto navijat, pogrešal sem veliko srfaških kolegov, ki so surfali drugje!

ST: Kakšni so tvoji načrti za prihodnost? Uživati v srfanju, se imeti super s Quiksilver windsurf šolo, se naučiti veliko trikov, ki mi zgledajo kul, s klubom Style team narediti še miljon stvari za windsurf sceno v Sloveniji in razvijati ta lep šport naprej in naprej!

ST: Se vidimo naslednje leto? ITAK!

ST: Čestitke in hvala za intervju! Prosim :)